Луцький міський голова Микола Романюк взяв участь у засіданні Ради регіонального розвитку під головуванням Президента України Петра Порошенка - про це йдеться на сайті мерії.

Сьогодні, 11 лютого, міський голова Микола Романюк перебував з робочою поїздкою у місті Києві. Там він взяв участь у засіданні Ради регіонального розвитку під головуванням Президента України Петра Порошенка за участю Голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана та Прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка.

У порядку дененому питання про шефську допомогу з'єднанням і військовим частинам Збройних Сил України та сприяння комплектуванню ЗСУ особовим складом на контрактній основі, питання детінізації економічних процесів України, діяльності ЦНАП та стандартів надання послуг.

Президент Петро Порошенко під час засідання Ради регіонального розвитку наголосив, що серед кроків, які необхідно здійснити Україні найближчим часом, ухвалення низки законопроектів з так званого безвізового пакету та виконання положень Меморандуму співпраці з МВФ.

Мова йшла про електронне декларування доходів державних службовців, яке має бути запроваджено вже у поточному році.

Президент України акцентував на тому, що у подальшому формування українського війська має відбуватися, передусім, за контрактним принципом. «Ми маємо використати всі ресурси і резерви для забезпечення комплектації контрактної армії», – наголосив Президент під час засідання Ради регіонального розвитку.