На Волині «VOLKSWAGEN» збив на смерть пішохода. Учора, 11 лютого, близько півночі на автодорозі Ковель-Жовква неподалік села Суходоли Володимир-Волинського району під колеса автомобіля «VOLKSWAGEN Sharan» потрапив пішохід. Потерпілий загинув на місці пригоди - повідомляє прес-служба волинської поліції.

Автомобілем «VOLKSWAGEN» керував 27-річний мешканець Нововолинська. Ймовірно, водій допустив наїзд пішохода, який від отриманих травм загинув на місці події.

Правоохоронці встановили особу загиблого. Ним виявився 31-річний мешканець села Овадне Володимир-Волинського району.

Цього ж дня близько 19 години на вулиці Незалежності в місті Берестечко Горохівського району, 48-річний житель райцентру Горохів на автомобілі «VOLKSWAGEN Golf» здійснив наїзд на 42-річного жителя села Смолява Горохівського району. Ймовірно, водій був у стані алкогольного сп’яніння.

Внаслідок автопригоди потерпілого госпіталізували в реанімаційне відділення районної лікарні. У чоловіка діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, забійну рану лівої вискової ділянки із пошкодженням вискової артерії та кому першого ступеня.

За фактами дорожньо-транспортних пригод розпочаті кримінальні провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що у середу 10 лютого, ввечері поблизу села Старосілля Іваничівського району під колеса автомобіля «BMW» потрапила велосипедистка. Потерпілу госпіталізували.