10 лютого в управлінні праці та соціального захисту населення відбулася зустріч з учасниками бойових дій антитерористичної операції та представниками Нововолинської автошколи ТСОУ, з метою проходження професійного навчання учасників АТО на водія транспортних засобів категорії «В» з лютого місяця 2016 року.

Згідно розподілу на І квартал 2016 року надійшли кошти на виконання бюджетної програми «Заходи з психологічної реабілітації, соціальної та професійної адаптації учасників антитерористичної операції та забезпечення постраждалих учасників антитерористичної операції санаторно-курортним лікуванням » для проходження навчання групи з десяти учасників АТО з реєстру осіб, які виявили бажання пройти професійне навчання та перепідготовку, – повідомляє БУГ.

По мірі надходження коштів учасники АТО м.Нововолинська, які виявили бажання навчатися та проходити перепідготовку, будуть мати змогу пройти навчання у навчальних закладах, установах (автошколах) за ліцензованими спеціальностями.

У ході зустрічі обговорені питання щодо оплати та терміну навчання, проходження медичної комісії, графіку навчання.

Крім того розглядались питання стосовно забезпечення учасників АТО санаторно-курортним лікуванням у 2016 році та проходження психологічної реабілітації у реабілітаційних установах. Спеціалістти управління надали кваліфіковані роз’яснення щодо порушених питань.

Для отримання більш детальної інформації просимо учасників АТО звертатися в управління праці та соціального захисту населення за адресою: б-р Шевченка, 7, каб. 319, тел. 31496.