Міністр МВС Арсен Аваков запевняє, що він отримував пропозицію очолити уряд від глави Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі.

Новину повідомляє «Преса України».

«Саакашвілі за пару днів до того, як публічно назвати мене злодієм, сидів у моєму кабінеті і пропонував: Давай домовлятися. Давай ти будеш прем'єром, а я - першим віце-прем'єром. Я запитав: А чому я? Відповідає: Я вважаю, що прем'єром має бути представник «Народного фронту». Або Турчинов, або ти, ти ж найуспішніший міністр», - розповів про зміст розмови, яка відбулась по словам Авакова.

А даючи відповідь на питання, як швидко Саакашвілі може перейти в опозицію до Порошенка, Аваков розповів, що, по суті, він вже там.

«А якщо будуть вибори, і він очолить іменний блок - «другу колону президентської команди», то піде в самостійне плавання відразу після закінчення виборів», - зазначив Арсен Аваков.

Він акцентував увагу на тому, що у разі відставки він не планує залишати політику.

«Якщо трапиться відставка, не збираюся йти з поточною політичною життя. Не хочу віддавати її на відкуп популістам і досвідченим пристосованцям», - підсумував міністр.

Нагадуємо, що губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі не став брати участь у зустрічі «Ради регіонів» нарівні з іншими губернаторами, яку скликав для вирішення різних питань президент України Петро Порошенко, а вирушив у робочу поїздку до Мюнхену. Експерти відзначають, що пора Саакашвілі «переоформити в замголови АП», щоб стали зрозумілі його повноваження.