В окупованому Російською Федерацією Кримському півострові після заборони російським туристам відпочивати на курортах Єгипту і Туреччини місцеві російські чиновники вже перебувають в очікуванні гігантського напливу в Крим відпочиваючих.

Про це повідомляє «Преса України».

Один з російських окупаційних чиновників Черняк, керівник «державного комітету госсовєта (місцевого окупаційного «парламенту») республіки Крим з питань санаторно-курортного комплексу та туризму» запевнив, що туристичні потоки громадян Російської Федерації з Єгипту і Туреччини автоматично переорієнтуються на Кримський півострів.

Черняк заявив місцевим журналістам на своїй прес-конференції, що в 2016 році в курортний сезон в Криму приїде просто величезна кількість росіян.

«У нас очікується більший потік туристів. Це пов'язано, звичайно, з зовнішньополітичними відносинами – перенаправляти збираються у великій кількості турпотік з Єгипту і Туреччини на південь Росії», – заявив він.

«Основна маса російських туристичних агентств цікавиться саме Кримом. Тисячі, десятки тисяч малих і середніх фірм, які раніше працювали тільки на Єгипет, тільки на Туреччину і суб'єктами Російської Федерації навіть не цікавилися, у них величезні бази – десятки тисяч громадян Росії, яких вони планують передати саме до нас. Тому очікується великий наплив, і ми до нього готуємося вже зараз», - розповів чиновник.