Як повідомлялося, вчора волинські громадські активісти почали блокувати рух російських вантажівок поблизу міжнародного пункту пропуску «Доманово», що в Ратнівському районі.

Біля державного кордону добровольці виставили блок-пост. Усі багатотонні фури з реєстрацією держави-агресора чи вантажем із російської федерації повертають назад у Білорусь, - повідомляє НТУ Волинська регіональна дирекція.

Також активісти блокують проїзд російським вантажівкам, що прямують в бік. Учасники блокади обіцяють стояти до кінця. Кажуть, що сил і ресурсів у них достатньо.

Разом з тим волиняни заявляють, що обмінюватимуть затримані російські вантажівки та товар на полонених українських бійців, оскільки влада досі не спромоглася вирішити це питання.

Також повідомлялося, що один з російських водіїв почав погрожувати активістам. «Він заявив, що його керівництво напряму спілкується з Путіним і його попросили «Градами» звільнити фуру», - розповів учасник блокади. При цьому він зазначив, що на російській фурі були наклеєні георгіївські стрічки, танки та «ДНРівський герб».

Детальніше дивіться у сюжеті: