Разом з патрульними поліцейськими журналістати патрулюють вулиці нічного Луцька. У другій публікації зафіксовані правопорушення, свідками яких стали у ніч з 12 на 13 лютого 2016 року - передає Волинське агентство розслідувань.

Кільце біля Променя: круте піке

23:43 – прямуємо по вулиці Грушевського до кільця. Поліцейські помічають автівку, яка частково виїхала на бордюр та не рухається. Біля місця пригоди стоять декілька хлопців. Підходимо ближче. Від зіткнення з бордюром у «Ланоса» майже відірвалося ліве переднє колесо, диск від іншого валяється далеко попереду.

«Ми були в аптеці та почули гучний звук», – розповідають хлопці, які стали свідками ДТП. За їх словами, автомобіль спочатку врізався у знак. Потім водій намагався здати назад та з’їхати назад на дорогу. Коли нічого не вийшло, він у супроводі двох дівчат швидко подався у напрямку клубу «Версаль».

«Він, напевне, був п’яний, бо хитався, а дівчата тримали його під руки. Вони вигукували йому, що за це можуть заарештувати», – додають  хлопці.

На місце пригоди приїжджає ще один патруль. Поліцейські беруть пояснення у свідків. Поки члени іншого екіпажу роблять заміри на дорозі, патрульні, які працюють на 152 квадраті ідуть шукати горе-водія у напрямку клубу «Версаль».