Сьогодні, 15 лютого, департамент муніципальної поліції Луцької міської ради разом з управлінням патрульної поліції м. Луцька розпочали очищення прибудинкової території на Кравчука між будинками 42а та 36 від незаконно розміщених металевих гаражів. Про це повідоляє департамент муніципальної поліції Луцька.

Роботи проводяться з метою виконання рішення виконавчого комітету Луцької міської ради від 16.12.2015 №738-3 «Про демонтаж металевих конструкцій на вул. Кравчука у дворі між будинками №42а та №36». На зазначеній території було розміщено 14 металевих гаражів.

Департамент муніципальної поліції продовжуватиме роботи з демонтажу незаконно встановлених об’єктів згідно запланованого графіку на території міста і надалі.

З метою очищення ваших прибудинкових територій від незаконно встановлених металевих конструкцій, необхідно звертатись в департамент муніципальної поліції Луцької міської ради (вул. Б.Хмельницького, 17, тел. 723227) або в Центр надання адміністративних послуг у м. Луцьку (вул. Лесі Українки, 35).