Неповнолітній лучанин, студент-правознавець просто посеред вулиці побив та пограбував перехожу. В цьому йому допомагав неповнолітній товариш.

Інцидент трапився ввечері поблизу будинку №10, що по проспекту Молоді в Луцьку. Тоді товариш неповнолітнього нападника підійшов до перехожої з-за спини та схопив її за талію, чим, по суті, знерухомив потерпілу. Сам же студент-правознавець кілька разів вдарив жінку по голові та в обличчя, після чого видер з її рук сумочку та втік.

Пізніше стало відомо, що в сумочці знаходився гаманець з грошима та банківськими картками, два мобільні телефони та інші особисті речі потерпілої.

Кримінальне провадження за цим фактом відкрили наступного дня, однак до суду воно надійшло лише через рік.

В судовому засіданні неповнолітній обвинувачений цілком визнав свою вину, запевняв, що уже відшкодував усі завдані потерпілій збитки та просив його суворо не карати. Разом з тим і сама потерпіла засвідчила, що жодних претензій до підсудного вона не має, а тому й не наполягає на суворому покаранні.

Відтак Луцький міськрайонний суд засудив розбійника до 3,5 років позбавлення волі проте з півторарічним іспитовим терміном.