У Нововолинську поліція затримала злодія, який пограбував магазин. У понеділок, 15 лютого, ввечері в Нововолинську один із відвідувачів магазину просто з полиць вкрав на понад 500 грн. шампуню. Поліцейські оперативно зловили злодія - йдеться на сайті волинської поліції.

Пригода сталася близько 18 години. Про інцидент поліцейським повідомив 24-річний керуючий магазином. Злодій відкрито викрав з торговельного закладу шампунь різних торгових марок. Сума завданих матеріальних збитків становить понад 500 грн.

Поліцейські встановили, що пограбування скоїв раніше судимий 37-річний мешканець одного із сіл Любомльського району. Раніше чоловіка вже притягували до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки з проникненням та за наркотики.

Викрадений товар вилучили й повернуть магазину. Уже відомо, що затриманий вчинив не один злочин на території міста. Напередодні, він обікрав місцевий супермаркет.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. За фактом пограбування відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.