Лучанин, який сівши п’яним за кермо, скоїв ДТП та відправив на лікарняне ліжко двох свої товаришів, таки постав перед судом.

Ми вже писали, що в листопаді минулого року під Луцьком водій не впорався з керуванням з’їхав у кювет.

Як стало відомо з матеріалів справи, того дня чоловік сів за кермо напідпитку і добряче розігнався. Відтак, їдучи дорогою, що веде від с. Струмівка до с. Підгайці він не впорався з керуванням та спочатку виїхав на зустрічну смугу, а потім, не скидаючи швидкість, різко вивернув кермо вправо, від чого автомобіль занесло і він врізався в ґрунтовий насип.

Внаслідок цього автомобіль перекинувся, тож водій і пасажири отримали значні тілесні ушкодження. Двох пасажирів госпіталізували з місця автопригоди «швидкою».

Згодом в однієї з потерпілих діагностували перелом кількох хребців з компресію та забоєм спинного мозку, струс головного мозку, закритий перелом грудини, які утворилися від ударів об виступаючі частини салону автомобіля.

Увесь цей час, як переконував обвинувачений в суді, він навідував потерпілу та відшкодував їй як матеріальні збитки, так і моральні.

Тож, зважаючи на те, що потерпілі також не мали претензій до обвинуваченого, Луцький міськрайонний суд засудив його до 5 років позбавлення волі з 3-річним іспитовим терміном.