Житель Ковельського району, будучи «під мухою», вдерся до будинку своєї старенької сусідки, та з вимогою віддати йому всі гроші - ледь не позбавив її життя. А ціна питання склала всього 85 гривень.

Наприкінці вересня 2015 року уродженець села Уховецьк Ковельського району викрав у своєї 87-річної сусідки велосипед, який потім намагався продати односельчанці за 700 гривень. Однак, жінка впізнала кому належить двоколісний та наказала чоловіку повернути велосипед власнику.

Втім, п’яничка замість того, аби повернути викрадене майно його законній власниці, скоїв ще один злочин. Він почав гримати в двері та вимагати, аби старенька пустила його всередину. Та коли зрозумів, що жінка його не впустить – вибив вікно та заліз в будинок.

Там він повалив жінку на підлогу та притис рукою, аби вона не пручалася. Чоловік вимагав, аби пенсіонерка віддала йому всі гроші, які має, а для переконливості ще й пригрозив жінці кухонним ножем.

Старенька настільки перелякалася, що була змушена віддати навіженому сусіду свій гаманець, в якому було всього 85 гривень. Зрештою, хоча й зі скромною, але здобиччю, чоловік покинув будинок пенсіонерки та подався геть.

Втім за кілька днів його вже затримали правоохоронці та за фактом нападу та викрадення велосипеда відкрили проти п’янички кримінальне провадження. В суді чоловік визнав свою вину, хоча й не пам’ятав в деталях епізод викрадення велосипеда. Відтак, Ковельський міськрайонний суд засудив розбійника до 7,5 років позбавлення волі.