На Волині аферист ошукав киянина майже на 30 тис. грн.. Учора, 17 лютого до Ківерцівського відділу поліції звернувся 42-річний мешканець Київської області. Його ошукав аферист майже на 30 тис. грн. - інформує прес-служба волинської поліції.

Ще у листопаді минулого року чоловік через Інтернет замовив і оплатив пересувну професійну кухню. Однак, після перерахування за товар грошей, продавець меблів зник. На телефонні дзвінки покупця більше не відповідав.

Правоохоронці встановили, що до скоєння кримінального правопорушення причетний 29-річний житель райцентру Ківерці. До слова, вже відомо, що він скоїв два аналогічних злочини в інших областях країни.

Нині поліцейські проводять заходи спрямованні на встановлення місця перебування зловмисника. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Нагадaємо, що у Старовижівському районі під час бронювання відпочинку в Карпатах через Інтернет ошукали 27-річного мешканця райцентру. Тоді чоловік заплатив аферистам 2 тис. грн. Поліцейськи встановили, що до скоєння цього кримінального правопорушення може бути причетна 19-річна жителька Володимира-Волинського.