В Ковелі злодій проник в квартиру, де напхав повні кишені грошей. Втім, коли зловмисник хотів втікати, несподівано додому повернулися власники квартири.

Пригода трапилася в листопаді 2015 року, тоді місцевий мешканець з самого ранку повіз свою дружину в лікарню на обстеження. За кілька годин люди повернулися додому, однак коли прийшли, то побачили, що обидва замки в їхній квартирі зламані, а самі двері зачинені зсередини. Тоді власники квартири зрозуміли, що вдома хтось є і вирішили спіймати злодія «на гарячому». Господар одразу ж зателефонував своєму зятю, який живе поверхом вище, сам побіг на вулицю, бо думав, що злодій буде лізти через вікно, а свою дружину залишив чатувати біля дверей.

Втім за кілька хвилин чоловік вирішив піднятися на свій поверх і саме в цей момент злочинець вибіг з квартири та втік. Затримати його на місці не вдалося. Проте господар вирішив не здаватися та прослідував за злодієм. Зрештою, чоловік таки знайшов його в лісовій посадці. Власник обкраденої квартири разом зі своїм товаришем затримав крадія, «скрутив» його та викликав правоохоронців.

Всі викрадені речі були знайдені одразу, а це – понад 8 000 гривень, 100 доларів, 20 злотих, срібний ланцюжок з хрестиком, банківські картки, наручні годинники та жіночий браслет.

В суді обвинувачений визнав свою вину та розповів, що до Ковеля приїхав спеціально, аби пограбувати квартиру.

Тож, вироком Ковельського міськрайонного суду чоловіка засудили до 5 років позбавлення волі.