20 лютого в чергову частину Іваничівського відділення поліції надійшло повідомлення від мешканки села Морозовичі Іваничівського району. Жінка повідомила, що її будинок обікрали, - повідомляє прес-служба волинської поліції.

Подія трапилась в період часу з 13 по 20 лютого. Невідома особа, розбивши вікно, проникла в будинок заявниці звідки викрала побутову техніку. Зловмисник поцупив телевізор, відеоплеєр, електричний обігрівач «Сатурн», електроплити, пральну машинку «Bosch», блендер, хлібопіч, комод дерев’яний, 13 ящиків плитки, унітаз з бачком, 3 мішки будівельної шпаклівки, умивальник з тумбочкою, піддон та змішувач душовий, змішувач під умивальник. Сума завданих збитків 50 тис. грн.

 

 

 

Правоохоронці за «гарячими слідами» встановили, що крадіжку скоїв 28-річний житель міста Нововолинськ. До слова, чоловіка раніше судили за крадіжку. Викрадене вилучили та повернуть власниці.

 

 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.