Жителька Горохівського району, будучи в стані алкогольного сп’яніння, встромила ножа своєму чоловіку в груди, від чого він помер на місці. Пізніше жінка розповіла, що в такий спосіб хотіла захистити себе та своїх дітей.

Інцидент трапився в червні 2015 року в селі Хмельницьке Горохівського району. Тоді чоловік повернувся додому в стані сильного алкогольного сп’яніння та почав «виховувати» свою сім’ю. Жінка розповідала, що чоловік її постійно бив та знущався з неї.

Того вечора жінка сама була «під мухою» і лягла спати, а прокинулася від того, що її чоловік почав бити доньку. Тоді жінка схопила ножа та встромила його дебоширу в груди, а сама побігла до сусідів. Там вона розповіла, що чоловік її знову побив, однак вона не хоче з ним розходитись, тому що любить.

Після поранення чоловік ще самостійно ходив по хаті та намагався щось зробити,  а потім раптово впав та помер.

Бригада медиків, яка приїхала на виклик лише констатувала смерть чоловіка. Згодом, судмедексперт встановив, що на  момент смерті в чоловіка було 4,01% етилового спирту в крові, тобто він міг померти від алкогольного отруєння.

В самої ж обвинуваченої також виявили синці та забої, які утворилися від ударів об тупу поверхню за кілька днів до трагічного випадку.

Проти жінки відкрили кримінальне провадження за статтею умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Коли справу скерували до суду, то жінка визнала свою вину та щиро розкаялась, втім, це не позбавило її відповідальності.

Зрештою, вироком Горохівського районного суду жінку засудили до 7 років позбавлення волі.