Жінка, чиє тіло знайшли в купі будівельного сміття по проспекту Молоді в грудні минулого року, померла, згідно з висновками експертів, природньою смертю. Та сусіди цьому не ймуть віри і підозрюють у причетності до смерті жінки її співмешканця.

Про це в коментарі кореспонденту Інформаційного агентства Волинські Новини розповів депутат Луцької міської ради, член фракції «Укроп», голова ОСББ «Вікторія Луцьк -1» Петро Бойко.

Так, під час звіту очільника Луцької місцевої прокуратури Олександра Шпоти, Петро Бойко запитав про розслідування згаданого випадку. На це йому відповів прокурор, що смерть жінки не кваліфікована як вбивство, себто криміналу там немає. Однак, Петро Бойко, каже, що цій версії вірять не всі.

Згодом він пояснив, чому закцентував увагу на цій ситуації.

З його слів, жінка вела розгульний спосіб життя, вживала алкоголь разом зі своїм співмешканцем. У жінки напередодні трагедії відібрали дітей: доньку і сина. До слова, у найменшого сина був близнюк, але дитину за невідомих обставин задушили, що і стало причиною втручання соціальних служб.

Жінка зникла ще 16 листопада. А в грудні її тіло знайшли в купі сміття. Насторожує людей, каже депутат, те, що вона була голою, а тіло прикривало лише пальто. Офіційній версії про те, що жінка померла своєю смертю чи внаслідок нещасного випадку, сусіди не вірять і підозрюють її співмешканця, який разом з нею вживав алкоголь. В квартирі, кажуть, були часті сварки і дебоші.

«Міліція сказала, що вона йшла і впала, а потім трактор, коли загортав сміття, випадково загорнув тіло. 25 грудня вантажили це сміття на машину, і водій спершу подумав, що це манекен. Потім приїхала міліція, проводила слідчі дії. В результаті сказали, що вона померла сама. Але річ у тім, що нікому було заступитися за цю жінку, проконтролювати ведення слідства, чи насправді все було так», - каже депутат.

У померлої залишилося двоє малолітніх дітей: 7-річна донька і син, якому менше року. Нині, каже Петро Бойко, бабуся і співмешканець цієї жінки хочуть оформити опікунство над дітьми. Останній, начебто, має довідки про те, що він вже пройшов курс реабілітації і виправився. Але у людей є підозри, що родичі просто хочуть отримати дитячі гроші. Сусідів, які, фактично, виняньчили цих дітей, ніхто не запитував, як донедавна жили діти з батьком, який хоче оформити опіку. Натомість вже були охочі всиновити цих дітей в хорошу сім’ю. Та остаточне рішення про опіку над дітьми, має прийняти суд.