До Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з приватних будинків обласного центру знаходиться злодій. На місце події було направлено спецпідрозділ поліції, - повідомляє ГУНП у Житомирській області.

У цей час жінка, яка й помітила чужинця в оселі, зателефонувала господарям будинку. Сама ж кинулася по сусідах, підіймаючи всіх на ноги. Зловмисник, зрозумівши, що його викрито, вибіг з будинку та кинувся навтьоки. Його взявся наздогнати 32-річний АТОшник, який проживає поруч.

«Дружина забігла до хати і гукнула, щоб я швидко біг, бо щось сталося. Я спочатку й не зрозумів, про що мова, - розповідає про подію військовий. – Коли вона пояснила, що це злодій, і сказала, в який бік він побіг, я взяв велосипед та поїхав за ним».

В одному з провулків чоловік помітив хлопця, за описом схожого на зловмисника. Коли гукнув його, той кинувся втікати.

Військовий затримав злодія, а вже за кілька хвилин на місце події прибула поліція.

Затриманим виявився 24-річний житель Волинської області. У нього вилучили сумку з викраденими ювелірними виробами та планшетом. Як з’ясувалось, він вже був раніше засуджений за хуліганство та незаконне носіння зброї, і кілька місяців тому звільнився з місць позбавлення волі. Зараз триває досудове розслідування.