На Волині під колеса мотоцикла потрапив школяр. Учора, 25 лютого, близько 14 години на вулиці Центральній у селі Підборіччя Камінь-Каширського району під колеса мотоцикла «KANUNI Western» потрапив 10-річний велосипедист. Про це інформує прес-служба волинської поліції.

Мотоциклом «KANUNI Western» керував 24-річний мешканець села Підборіччя Камінь-Каширського району. Ймовірно, водій не врахував дорожню обстановку й допустив наїзд на 10-річного місцевого мешканця, який рухався на велосипеді. Під час пригоди травмувалися обидва учасники ДТП. Однак, від госпіталізації відмовилися.

Цього ж дня, вранці близько 6 години на проспекті Соборності в місті Луцьк, 25-річний житель села Бортяхівка Рожищенського району, керуючи автомобілем «VOLKSWAGEN LT46» здійснив наїзд на пішохода, 62-річну мешканку обласного центру. Внаслідок ДТП пенсіонерка отримала тілесні ушкодження, не госпіталізовувалась.

За фактами дорожньо-транспортних пригод розпочаті кримінальні провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що 15 лютого, ввечері близько 20 години на вулиці Cагайдачного в райцентрі Ковель автомобіль «Opel Kadet» наїхав на пішохода. Після надання медичної допомоги чоловік відмовився від госпіталізації.