До луцької ведучої «Ранок нової Волині» Вікторії Поліщук п’яний залицальник намагався пробратися через вікно.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

«Часто чую думку, що в чоловіках не вистачає романтики, шалених вчинків, необдуманих та авантюрних рішень. Не правда!!! Вчора, у моє вікно завітав справжній герой! Я була така вражена, що забула познайомитись, а просто ніжно називала його «Мій Ромео»...
Ранок не передбачав такого несподіваного повороту долі. З 7:00 йшли #бьюті перевтілення у #grimerkastudio. Аж раптом почули що під вікнами нас хтось активно гукає. Проігнорувавши «кавалерів», залицяння перейшли на новий рівень. Через відчинене віконце в студію почало залітати каміння. Вимкнувши режим «леді», спробувала улагодити ситуацію. Допомогло, але ненадовго. За декілька хвилин герой уже повис на нашій віконній решітці другого поверху... Рівень алкоголю або інших не менш цікавих речовин підштовхував до думки, що вдасться пролізти до нас, крізь тісну металеву конструкці» - йдеться у дописі.

За словами теле-діви, вона вже встигла уявити, скільки переглядів могло б набрати відео на YouTube, якщо б він застряг.

«Ліз герой мого посту не для того, щоб підкорити чиєсь серце, познайомитись, або ж, як у романтичних фільмах, тримаючи в зубах букет квітів, справити незабутнє враження... Все набагато банальніше... «Мій Ромео» просто благав дати йому води, оце я розумію спрага в людини з самого ранку, яка так провокує на шалені вчинки. На жаль, в #бьютістудії змогли запропонувати лише міцелярну», - написала Вікторія.