Ним виявився 37-річний раніше судимий за вбивство житель Корсунь-Шевченківського. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 128 КК України.

До чергової частини Корсунь-Шевченківського відділення поліції зателефонував 37-річний місцевий житель і розповів, що йому на мобільний телефон 43-річний брат надіслав повідомлення, в якому він написав про своє поранення.

За місцем проживання потерпілого виїхала слідчо-оперативна група. Чоловіка було знайдено на кухні. Він лежав на підлозі в калюжі крові і з його спини щось виглядало. Чоловіка негайно доставили до лікарні, де з’ясувалось, що у нього в спині застряг осколок від розбитої чашки. За словами потерпілого стало відомо, що декілька годин тому у нього в гостях був товариш. Вони розпивали алкогольні напої. Із-за великої кількість вжитого алкоголю, він не може згадати всі обставини події, лише додав, що з гостем був конфлікт. Ним виявився раніше судимий за вбивство 37-річни житель Корсуня.

Підозрювану особу відвідали за місцем проживання та запросили до поліції. Він не став заперечувати своєї вини та зізнався, що під час суперечки хотів вдарити потерпілого, штовхнув його, і він впав на розбиту чашку, втративши свідомість. Після події чоловік пішов додому.

За словами начальника Корсунь-Шевченківського відділення поліції Олега Міщенка підозрюваному оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді громадських робіт на строк від ста п'ятдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до двох років.