У мітингу на підтримку затриманого голови постійної поліцейської комісії Волині Олександра Тиводара, що відбувався під стінами обласного Управління СБУ взяли участь депутати облради та міськради, члени спілки воїнів-афганців, спілки воїнів АТО Волині.

Про це повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини.

Об 11.10 учасники мітингу зайшли в будівлю УСБУ, щоб донести свою позицію. Вимоги - спростування інформації про нібито бойові міни, про плани начебто захоплення будівель.

Керівник УСБУ Волині Юрій Фелонюк, до якого у кабінет зайшли мітингарі, сказав, що не знає, хто написав, що міни бойові. З його слів, вилучили міни і вибухотехніки встановлюють, чи справді вони бойові.

Про начебто вилучені плани захоплення адмінбудівель він теж не чув і підтвердив, що не володіє інформацією про плани захоплення адмінбудівель.

Також Юрій Фелонюк підтвердив, що «претензій до «Варти порядку» в СБУ немає». До кінця дня буде звернення до суду про обрання міри запобіжного заходу всім фігурантам справи.

До кінця дня, 9 серпня, він обіцяє надати офіційну заяву щодо вимог учасників мітингу. Зі слів головного СБУшника Волині, наразі є 5 фігурантів кримінального провадження. Чи мають ці особи стосунок до «Варти порядку», з'ясовують.

Зі слів Фелонюка, зараз Олександр Тиводар перебуває в ізоляторі тимчасового утримання.