Волинська поліція розшукує громадянина Білорусі за підозрою в крадіжці.

Про це повідомляє волинська нацполіція.

Луцьке відділення поліції Головного управління Національної поліції України у Волинській області розшукує громадянина Гордєєнка Віктора Миколайовича, 06 липня 1977 року народження, громадянина Республіка Білорусія, уродженця та зареєстрованого в Республіці Білорусь Вітебської області (місто Вітебськ вул. Щорса, 12), не працюючого за ознаками скоєння злочину передбаченого Кримінальним Кодексом України -  крадіжка вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою.

Пошуки громадянина сусідньої країни відбуваються згідно з ухвалою Луцького міськрайонного суду Волинської області від 02.10.2015 року, про дозвіл на затримання з метою його приводу для розгляду клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.


Поліція просить громадян повідомити будь яку інформацію що стосується розшукуваної особи Луцьке відділення поліції Головного управління Національної поліції України. Адреса: м. Луцьк вул. Боженка, 34. Мобільні номери чергового: 095-050-82-79; відділу розшуку: 099-638-16-10, або на екстрену лінію „102”.