Політичним замовленням олігархічних груп для дискредитації партії УКРОП та Громадського формування «Варта порядку» назвав своє затримання голова постійної поліцейської комісії Волині, укропівець, керівник громадського формування «Варта порядку», член виконкому Луцької міськради Олександр Тиводар.

Про це він розповів у коментарі після слухання у Луцькому міськрайонному суді.

«Це однозначно політичне замовлення, бо коли мене затримували через дорогу стояв власник видання «Волинь24» і знімав це все на телефон. Це збіг обставин?

Ні в машині, ні в мене вдома нічого підозрілого не знайшли. Я – мисливець зі стажем, тому на вилучені набої я маю дозволи. Під час досудового розслідування я доведу, що законно їх придбав. Щодо контрабанди – я не був за кордоном та нічого не переміщав через кордон.

За два дні у лікарні я пережив кілька гіпертонічних кризів, проте незважаючи на протести лікарів, мене привезли в суд», - зауважив Тиводар.

Щодо Романа Демидюка, якого теж затримали і побили під час допиту в СБУ (ввечері 10 серпня його звільнили із зали суду - ред.), очільник ГФ повідомив, що знайомий з ним ситуативно.

«У «Варті порядку» – більше тисячі осіб, постійно хтось телефонує, я відповідаю. А тут вже ціла доказова база зібрана…Я вважаю, це політичне замовлення на УКРОП, на «Варту порядку», які якісно виконують покладені на них суспільством обов’язки. Тому ми будемо боротися й доведемо в суді свою невинність», - запевняє Олександр Тиводар.

На закиди про стеження, Тиводар розповідає, що ні за ким не їздив і не стежив, тим більше групою осіб. Та додає, що в такий спосіб можна у будь-яких резонансних подіях звинуватити громадське формування.

Втім, Олександр Тиводар переконаний, що під час досудового розслідування все стане на свої місця.