Донька Олександра Тиводара написала пост у мережі Facebook з приводу останніх подій, що склалися довкола її батька. Подаємо допис без змін:

"Шановні лучани,волиняни!
Знаєте, наша держава багато чим дивує нас, і то щодня. Нові тарифи, нові "реформи", "нові закони", нові арешти...І хоча Україна ніколи не відзначалась, як не корумпована та правова держава, Луцьк завжди виділявся з-поміж інших міст. Луцьк - це місто, в яке завжди хотілося повертатись. Тут завжди було тихо і затишно,спокійно як за себе так і за своїх близьких. Навіть тоді коли в країні був безлад, коли люди боялись вийти на вулицю, коли царювали мародерства і побиття, у Луцьку всі ходили не озираючись. Бо Луцьк був захищенним, вас охороняли люди:воїни-афганці та члени інших патріотично налаштованих організацій, які об'єднались у ГФ "Варта порядку" задля забезпечення вашої ж безпеки. Та зараз ви чомусь цього не пам'ятаєте і називаєте їх бандитами, обзиваєте дибілами ,"качьками" і "тітушками". Хоча саме ці "дибіли" ,"качькі" і "тітушки" стояли і вдень, і вночі, повернувшись до небезпеки своїми грудьми. Незважаючи ні на що, ви могли спати спокійно не боючись ані за дітей, ані за батьків чи рідних.
Як вам не соромно? Ховаєтесь за екранами і поливаєте брудом тих, хто був з вами попри все. А вдячність висловлюєте тим, хто при першій же можливості втік або заховав голову у пісок, рятуючи власні статки і свою "п'яту точку". Де були ці, ваші "герої", коли місту загрожувала небезпека? Все просто-зникли і перечекали, як кажуть, на морі погоди. А коли вийшло сонечко, вони немов Атланти, розправили плечі, купаючись у ваших оваціях.
Сьогодні, прокидаючись, на серці моторошно, і не через страх за життя, ні. Просто страшно жити в місті де люди за мужність та добро відплачують брудом і ненавистю. Багато хто зневажає зомбованих росіян за відсутність у них власної думки, проте
, я перепрошую, а чим відрізняєтеся ви? Якщо людину яку до недавна, ви самі ж обирали для захисту інтересів громади на певні посади і поважали, яка чесно виконувала покладені на неї обов'язки, сьогодні знеславлюєте і просто плюєте в спину. І це стосується не лише мого тата, але й тих небайдужих до долі міста й країни, хто має свою громадянську позицію і твердо її відстоює. 

А якщо завтра почнуть зводити наклепи на когось з ваших рідних? Ви теж підете на нього/неї з вилами? Чи будете робити власні висновки і вимагати справедливості? Нажаль,так склалося для нашого міста, що політичні бійки за владу стали важливішими за мораль та просту людяність. А людська доля стала розмінною монетою у цій "Грі Престолів". Ніхто не застрахований, можливо завтра на пласі буде уже новий " Старк". Влаштовуючи сьогодні танці на кістках одних, не можна бути впевненим,що завтра не знайдеться охочих станцювати гопака на ваших.
#сьогодніТиводарзавтраТи
Люди не втрачайте людяності,залишайтеся Людьми.
З повагою, донька, Олександра Тиводар

https://www.facebook.com/alex.tyvodar