Керівник Волинської обласної організації УНА-УНСО Олександр Балабаш назвав акцію Ігоря Лапіна не чим іншим як погано зрежисованою маніпуляцією.

«З Лапіним все зрозуміло, іншого від нього не варто було й очікувати. Та мене здивувала позиція окремих атовців, які піддалися на цю маніпуляцію. Зокрема там звучала й назва організації УНА-УНСО. Так от, хотів би сказати, що волинські унсовці в цій провокації участі не брали. Сергій «Сивий», який позиціонує себе якимось там координатором привіз 50 чоловік з Рівного на проплачену акцію. Підозрюю, що хлопців використали «в темну» нічого не повідомивши», - обурюється Олександр Балабаш.

Голова Волинської обласної організації УНА-УНСО відмітив, що»Сивий» хай спочатку в себе лад на Рівненщині наведе, наприклад з незаконним видобутком бурштину, а вони тут без «заїжджих козачків» розберуться що і як.

«У всіх засобах масової інформації розповідають, що там двісті атовців було, а насправді весь цей цирк не вартий мильної бульбашки. І ще одне, якщо вони беруться наводити порядок, то чому просять захисту в Порошенка і Авакова. Справжні воїни, які відвоювали на Сході України не тремтітимуть і не проситимуть у когось захисту. Мені соромно за тих хлопців, які там були і продалися за три копійки. Це ж яка підтримка серед атовців повинна бути у Лапіна, щоб привозити людей з Рівного?», - підсумував Олександр Балабаш.