Депутат обласної ради Володимир Кучер каже, що журналістам, яким нібито погрожують, не потрібно роздувати з мухи слона. Окрім того, депутат розповів, що за кілька останніх місяців його будинок грабували два рази, а також була спроба підпалу автомобіля його дружини, проте він не може сказати напевне, що ці випадки пов’язані з його професійною діяльністю.

Про це він розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини.

Нагадаємо, що головний редактор інтернет-видання «Волинь 24» Юрій Ричук розмістив на своїй сторінці у Facebook аудіозапис, де йому, зі слів Ричука, погрожують за нібито його професійну діяльність. Окрім того, 14 серпня журналістка того ж інтернет-видання Людмила Яворська опублікувала допис, у якому йдеться про те, що на її кухні розбили вікно, кинувши каменя.

За словами Володимира Кучера, журналісти, яким нібито погрожують, просто перебільшують і роблять з мухи слона.

«Деякі громадські діячі, журналісти перебільшують.

Хочу наголосити на тому, що не потрібно кожний «пук» вважати замахом чи перешкоджанням професійній діяльності.

Якби я зважав на кожен телефонний дзвінок з дурними словами чи погрозами, то мені можна було б писати у Facebook кожен день, або через день», - зазначив Володимир Кучер.

«За три останні місяці два рази пограбували мій будинок, при чому останній раз це було зроблено так, що порубали електропроводку: частину забрали, а частину залишили. Ці «обрубки» були підключені до електромережі і кинуті на металеві конструкції, тобто, аби я взявся за ту залізяку рукою, то мене б вдарило током.

Також відбувся ще один випадок: спроба підпалу автомобіля моєї дружини. В моторному відсіці була виявлена велика кількість масла і бензину, при чому всі механізми були справні, тобто не було жодних витоків. Як мені пояснив механік, аби на цьому автомобілі ми з сім’єю проїхали хоча б 10-20 кілометрів, то він би загорівся і ми б могли загинути. Я з цього не роблю шуму, бо не можу бути впевненим на сто відсотків, що це хтось мене підставив через мою депутатську діяльність», - говорить політик.