Нардеп поїхав розбиратися із "рейдерським захопленням" школи.

У прес-службі народного депутата Сергія Мельничука повідомили, що в Києві на парламентаря напали "тітушки": вони розбили заднє бокове скло в його автомобілі, запустили в салон газ, порізали шини і почали стрілянину.

"Сергій Мельничук ... виконував свої депутатські обов'язки щодо перевірки звернення члена Українського конгресу інвалідів Юрія Шеремета. Герой Майдану повідомив, що відбувається рейдерське захоплення приміщення, в якому перебуває Школа для дітей інвалідів з обмеженими можливостями "Славія". Тому, Сергій Мельничук виїхав аби з'ясувати обставини", - зазначили в прес-службі.

Згідно з повідомленням, на місці нардепа зустріли люди, які представилися громадськими активістами, однак виявилися охоронцями фірми "Донбас".

"Саме, вони у кількості понад 30 осіб намагалися виселити з приміщення трьох представників школи – інвалідів, одна з жінок була на інвалідному візку. На прохання Мельничука виконавча служба жодних документів не надала, натомість за допомогою охоронної компанії почала вивозити меблі, які належать школі.  Приміщення з середини виявилося розгромленим. Зважаючи, на таку ситуацію Сергій Мельничук одразу викликав поліцію", - йдеться в повідомленні.


У депутата стверджують, що  "тітушки" з брудною лайкою розбили заднє бокове скло в автомобілі нардепа, запустили в салон газ, порізали шини і почали стрілянину. Також у прес-службі підтвердили, що представник державної охорони був змушений у відповідь відкрити вогонь. Потягом останніх 1,5 місяців він здійснює охорону народного депутата "у зв'язку з запобіганням замахів на вбивство".