Волинська журналістка Ірина Кудря вважає кримінальну справу порушену проти голови громадського формування "Варта порядку" Олександра Тиводара надуманою і вказує на вибірковість працівників СБУ. Подаємо допис без змін:

"На продовження матеріалу колег з телеканалу " Аверс" щодо поширення у вільному доступі мікрокамер у будь-якому вигляді. В Італії такі камери відкрито продаються на сайтах. Ціна від 12 € і вища. У ручках, блокнотах, брелках, окулярах, флешках і не тільки. Купити можна, маючи картку і все. Доставка безкоштовна в будь - яке місто продовж 3 днів. А тепер уявіть, скільки можуть привести туристичними автобусами таких речей, ті хто курсують з Італії в Україну щотижня з тонами багажу... Автобус до слова ніхто не перевіряє. Та й чи під силу на кордоні в Угорщині перевірити понад 100 ящиків в багажниках автобуса? Принаймні я ніколи не чула, щоб передачі з Італії не доїжджали чи когось штрафували на кордоні, відбирали майно чи тримали від вартою. 
Для інформації - з кожного містечка в Італії, де є українці, щотижня в різні напрямки виїжджає більше десяти автобусів. Ціна питання перевезення ящика з будь-чим 1,5 - 2 € за кілограм", - написала у мережі Facebook Ірина Кудря.