Народний депутат України від Луцька Ігор Лапін проігнорував лучан, які проводили мирну акцію зі збору коштів на новий паркан поблизу ТРЦ «ПортСіті». Люди попросили нардепа, якого обирали, долучитися до збору коштів. Однак той - відмовив, - повідомляє ІА Волинські новини.

Акцію організували мешканці багатоповерхівок на вулиці Сухомлинського біля «ПортСіті». Люди переймаються безпекою дітей, які граються на дитячому майданчику поблизу ТРЦ. Проблема у паркані, який тимчасово встановили, обіцяючи згодом замінити його на інший - безпечніший. Тепер, мешканці прилеглих будинків змушені власними силами періодично ремонтувати "сітку". Кажуть, руйнують огорожу самі ж відвідувачі торгового центру.

У той час, коли люди збирали кошти, із торгового центру вийшов Ігор Лапін. Лучани попросили його також долучитися до акції. Втім, він відмовився. Ба, більше - навіть не поцікавився проблемою.

«Як стану олігархом – зразу поможу. А буде шось із зарплати, то лутше пацанам своїм поможу», - відповів нардеп на прохання лучан.

Нагадаємо, нардепом Ігор Лапін став саме завдяки підтримці лучан, інтереси яких мав би представляти.

До слова, народний депутат Лапін придбав у 2014 році дві двокімнатні квартири в новобудові в центральній частині Луцька. Орієнтовна вартість однієї квартири становить понад 930 тисяч гривень.