Передавити гортань, вдарити головою об стіну, нанести кілька ударів в голову і тулуб, ледь притомного облити водою, щоб прийшов до тями і повторювати цей же сценарій до безконечності. Такими методами не гребують волинські  СБУшники по вибиванню інформації. Про це розповідають люди, які поспілкувалися з силовиками в кабінетах управління. Про застосування тортур розповідають журналісти телеканалу «Аверс».

Підозрюваного у контрабанді спецзасобів негласного отримання інформації Романа Демидюка затримали 8 серпня 2017 року працівники управління Служби безпеки України. Вже за кілька годин після розмови зі слідчими та представниками СБУ чоловіка доставили до лікарні із численними забоями, гематомами і підозрою на струс мозку. Впродовж останніх судових засідань адвокат Романа Демидюка заявляє про застосування недозволених прийомів для отримання інформації, якою його підзахисний не володіє. Суду були представлені і висновки медиків, які підтверджують факт нанесення тілесних ушкоджень його підзахисному. Після засідання в обласному апеляційному суді Роман Демидюк розповів в деталях про методи вибивання зізнань працівниками служби безпеки.

«Пред’являли мені різні записки і хотіли, щоб я максимально сказав, все що їм треба, щоб закрити Тиводара. Хотіли, щоб я підтверджував їх інформацію. Через те, що я не підтверджував, я отримав значні тілесні удари, побої, валявся по землі. Вони мене неодноразово поливали водою, піднімали з під стола, давили за шию. Кілька разів я втрачав свідомість, далі знову поливали водою, піднімали за шию, вдаряли в стіну. Потім зайшла особа, я не знаю хто він такий, він мене підняв з під стола, наніс декілька ударів, сказав, чи я його пам’ятаю. Я кажу, що не зовсім. Він каже, що моє прізвище Самчук, я цілий полковник, а ти мене зайчиком назвав, бо десь по телефону вони прослуховували, що я назвав його зайчиком. Потім він вдарив мене ногою в ніс, після чого були гематоми побої», - зізнався Роман Демидюк.

Наразі Роман Демидюк перебуває на стаціонарному лікуванні в обласній клінічній лікарні, як повідомив адвокат підозрюваного Назарій Щербяк, за фактом заподіяння його підзахисному тілесних ушкоджень 10 серпня відкрито кримінальне провадження.