У селі Куснища Любомльського району 40-річний місцевий мешканець відрубав голову сусідці.

Пригода трапилася у неділю, 20 серпня, після престольного празника, пише Район.Любомль.

Місцевий житель Іван віком близько 40 років виганяв корову у череду. У той час дорогою йшла старенька сусідка, їй було близько 80 років, яка після гостини проводила брата і племінників на автобусну зупинку.

Бабуся спокійно поверталася до хати й тут на неї напав Іван. Чоловік сильно вдарив стареньку палкою, а тоді поволік до своєї хати.

«Вона так кричала, що на зупинку було чути, а то аж десь 3 кілометра, – розповідає очевидиця. – Одна жіночка почала кричати до Івана, що ж то таке робить, але він і до неї кинувся. Вона чимдуж побігла у село в магазин».

Як розповідають місцеві жителі, після цього чоловік затягнув бідолашну на своє подвір’я, там і відрубав їй голову. Тоді кинув тіло в яму і вже присипав піском.

«Сім поліціянтів не могли його взяти, дубинками били, а він бугай добрий, під два метри зростом. Лише, як вистрілили в повітря, то скрутили його», – додає односельчанка.

«Він уже не перший раз на бабцю нападав. Багато років тому вони посварилися за індики, то чоловік її тоді ледь не зарізав, але батько вчасно врятував сусідку. То Іван так побив батька, що той незадовго після того помер. Він і матір свою часто бив, але вона на нього не заявляла. А як сталася така біда, то вже не скриєш», – розповіла одна з сусідок.

Поліція поки що не коментує ситуації, але місцеві запевняють, що у вбивці проблеми з головою.