Мене про це попросив Ложкін Борис Євгенович. Я сюди потрапив випадково і сподіваюсь, що ненадовго.

Про це в ефірі програми HARD з Влащенко (в ефірі 19:10-19:50 на телеканалі ZIK) розповів Григорій Шверк, нардеп БПП, член комітету Ради з питань свободи слова та інформаційної політики, відповідаючи під час бліцу на запитання: «Чому ви пішли у політику?».

Ведуча уточнила, як виглядало прохання пана Ложкіна (Борис Ложкін – екс-керівник Адміністрації Президента, а зараз – секретар Національної інвестиційної ради – ZIK). Наші стосунки такі, що йому не дуже потрібно йому пояснювати. Він попросив – я погодився», – відповів пан Шверк.

Ведуча продовжила тему й запитала, чому хороша знайома гостя і Бориса Ложкіна Катерина Котенко, яка була членом Нацради, мала в Адміністрації Президента кабінет поруч із Ложкіним.

На це нардеп відповів: «Я часто зустрічався з Катериною Котенко в Адміністрації Президента. Але не було кабінету, на якому б було написано: «Катерина Котенко».

Гість програми зізнався, що до того моменту, як він із Катериною стали членами Нацради, дуже багато допомагали Борисові Ложкіну в реорганізації Адміністрації Президента.

Григорій Шверк додав, що дружить із Ложкіним, а востаннє бачив його два місяці тому, а зараз він перебуває у відпустці.

Наостанок ведуча Наталія Влащенко запитала, чи виконав би Григорій Шверк будь-яке прохання Бориса Ложкіна, давши вибір «так» або «ні» на традиційних для передачі терезах. У відповідь нардеп БПП схилив ваги у бік відповіді «Так». Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2017/08/21/deputat_bpp_ziznavsya_shcho_pishov_u_polityku_na_prohannya_borysa_lozhkina_1154065