Загиблого волинського айдарівця Віктора Кумецького нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Низка волинський військовослужбовців також отримала відзнаки «За участь в антитерористичній операції», - йдеться на сайті ГФ "Варта порядку".

Нагородження відбулося під час урочистої Академії з нагоди Дня міста 25 серпня.

За мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку, указом Президента України орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно нагородили старшого сержанта 24-го батальйону територіальної оборони «Айдар» Віктора Кумецького. Нагороду отримали мама та дружина загиблого воїна. Кумецький потрапив в зону АТО добровольцем, згодом був мобілізований. 41-річний чоловік загинув під час бою на Луганщині у 2014 році.

Опісля вручили відзнаки Президента України «За участь в антитерористичній операції» за особисту мужність та високий професіоналізм, вірність військовій присязі.

Відзнаки отримали капітан медичної служби Тарас Гапанюк, старшина Сергій Денисенко, старший солдат Вадим Данилюк, старший солдат Олександр Карабан, старший солдат Павло Ковальський, солдат Олександр Хроль, солдат Микола Трофімук, рядовий Микола Самчук, рядовий Володимир Харченко.
Зауважимо, що старший солдат Павло Ковальський є активним членом громадського формування "Варта порядку" і разом з іншими бойовими побратимами продовжує стояти на захисті спокою жителів міста

Після урочистих вітань студенти військового ліцей поклали квіти до стенду Героям Небесної сотні та загиблим на Сході бійцям.