Відтак цього разу сфокусуємо вашу увагу на одному з найважливіших показників – вартості житла. Отже, пропонуємо ознайомитися з тим, скільки ж саме коштують однокімнатні квартири в новобудовах у різних регіонах.

Найдорожче житло, звичайно, коштує у Києві. У столиці вартість однокімнатної квартири стартує від 50 тисячі доларів. У інших центральних областях України найбільш високі ціни на житло зафіксовані в Дніпрі – 25 тисяч доларів. При цьому в Полтаві квартири в новобудовах обійдуться потенційним покупцям найдешевше – у 15 тисяч доларів. Загалом у середньому вартість подібного житла тримається на рівні 20  тисяч доларів. Саме стільки, до речі, коштують однокімнатні квартири в Кропивницькому.

Варто відзначити, що вартість житла може варіюватися в залежності від кількох важливих факторів. Йдеться про планування, площу, наявність ремонту й локації об’єкта. Відтак однокімнатні квартири в новобудовах будуть коштувати дещо дешевше на околицях обласних центрів, у центральній частині міст ціни відповідно будуть вищими.