У Дніпропетровській обласній адміністрації кішка ходить на наради, вивчає звіти і розгулює просто по столах керівників. Живе у приймальні, вільно ходить кабінетами і намагається не пропустити жодного засідання, йдеться в ТСН.16.45.

Лежачи на клавіатурі секретарського комп'ютера, у приймальні радників голови Тигреня зустрічає відвідувачів. Спочатку фейс-контроль. Чи пускати людину в кабінет до керівництва, вирішує за лічені секунди.

На нарадах почувається як вдома. Поважно заглядає в монітор, вивчає принесені звіти, стрибає по шафах та столах.

Три місяці тому маленьке кошеня, яке залишилось без мами, сюди приніс радник голови. Забрав у волонтерів, ті запевняли, котик млявий та спокійний і клопоту з ним не буде ніякого. В перший же день маля довело: усе не зовсім так.

Просто у приймальні кішці встановили будиночок, туалет та миску з кормом. Але у цьому закутку за секретарським столом Тигреня майже не сидить. Весь робочий день гасає кабінетами.

На відміну від інших співробітників, кішка не пропускає жодної наради. До того ж вона працює понаднормово і вдень, і вночі. Зарплату отримує винятково відварним м'яском або запеченою рибкою. Обід тричі на день. Бувають і відрядження - на інші поверхи. Аби забрати Тигреня, хоча б на годину, співробітники стають у чергу: кажуть, її муркотіння - найкраще заспокійливе.

У неї, як і в усіх у цій будівлі, п'ятиденний робочий тиждень. На вихідні чиновники по черзі забирають Тигреня додому. І вже подумують до пари їй завести в адміністрації ще й кота.