30 серпня у Володимир-Волинському ТМО, в коридорах дитячої поліклініки, з самого ранку утворилася чимала черга - батьки з дітьми поспішали пройти медогляд, аби встигнути до початку нового навчального року.

- Черга почала збиратися ще задовго до 8.00. Прийом лікар розпочала вчасно, але вже минає дві години і в коридорі люду менше не стає, - написала місцева мешканка у редакцію «Район.Володимир-Волинський».

- Чому в такі «гарячі» дні не може сісти на прийом здорових діток ще один лікар? І де прописано, що в одній черзі мають бути діти після лікарняного, які ще смаркають та добряче кашляють, і абсолютно здорові, які прийшли з батьками за довідками. Треба ж враховувати, що приміщення дитячої поліклініки просто не пристосоване до такої великої кількості відвідувачів. Батьки - не мають де сісти, діти теж. Задуха, шум...

Батьки також скаржились, що їм закидють, ніби вони самі дотягнули з медоглядом до останніх днів і мусять терпіти ці незручності. Проте, як кажуть самі батьки, більшість дітей лише день-два тому повернулися додому з відпочинку - одні від бабусь, інші - з оздоровчих таборів.

Як з'ясувалося згодом, батьки таки не витримали і «забунтували». В результаті - в дитячій поліклініці розпочав прийом ще один лікар.