37-річна Мирослава Ясковець з Луцька потребує грошей на дорогу операцію. Жінка має вроджену ваду ніг. У неї артроз суглобів. Якщо найближчим часом хірургічного втручання не буде, то суглоби зруйнуються і жінка стане калікою.

15 років тому Мирославі дали третю групу інвалідності.

«Мені потрібно було робити операцію на одній нозі ще десять років тому, – каже вона. – Але тоді у мене не було таких грошей. Тепер треба оперувати обидві ноги. Адже один суглоб майже повністю зруйновано. Від того, що постійно йде навантаження на одну ногу, руйнується ще один суглоб».

Якщо Мирославі не зробити операцію, то жінка зовсім не ходитиме. 200 тисяч гривень потрібно, аби прооперувати одну ногу.

Зараз жінка безробітна. Колись вона працювала бухгалтером у магазині. Роботу довелося покинути, медики сказали, що їй не можна довго ходити, аби не навантажувати ноги.

«Мене вже замучив біль. Годі його терпіти. Ноги болять нестерпно. Я постійно на знеболюючих таблетках», – бідкається жінка.

Крім цього, у Мирослави двійко дітей: меншому сину чотири, старшій доньці тринадцять років. На них теж треба витрачати гроші, яких жінці і так бракує. Вона просить усіх небайдужих людей допомогти їй фінансово.

Якщо ви маєте бажання і змогу допомогти фінансово цій жінці подолати недугу, кошти можна переказати ось на цей рахунок: картка ПриватБанку 29244825509100 Ясковець Мирослава Анатоліївна