Історія, пов’язана з нетверезим водієм, трапилась у с. Вишнів Любомльського району: тут на посту інспектори зупинили Audi за порушення ПДР. У полісменів виникла підозра, що водій перебуває у стані алкосп’яніння. Коли йому про це повідомили, той, недовго думаючи, натиснув на газ і помчав у напрямку с. Машів.

Патрульні рушили за ним і переслідували навіть по лісовій дорозі, на яку той з’їхав, інформують на сторінці луцьких патрульних у Фейсбуці.

Врешті, виявили покинутий автомобіль без водія і повернулись назад. Однак, направившись через півгодини на теж саме місце, виявили водія та ще двох товаришів.

Чоловіки погрожували патрульним, говорили, що за ними приїде група підтримки, тож патрульні мусили дістати зброю.

Врешті, водія затримали та доставили на пост. Тут на нього оформили всі необхідні матеріали, у тому числі, за керуванням в стані сп’яніння.

Ще один чоловік у м. Луцьку, на вулиці Гулака-Артемовського, пошкодив три автомобілі. Він прибув з м. Ковель на відзначення річниці випуску з навчального закладу, однак перебрав алкоголю і пошкодив транспортні засоби, викрикуючи при цьому та проявляючи агресію.

Патрульні прибули миттєво та затримали неадекватну особу. Чоловік мав сильне алкогольне сп’яніння, його освідували та доставили в міськвідділ, де передали слідчому.