Михеїл Саакашвілі таки прорвався до України. Епопея з його приїздом тривала більше доби. Одіозний політик добирався з Польщі кількома видами транспорту - автобусом, потім на «Інтерсіті», якому заборонили рух з Саакашвілі, потім знов автобусом. У підсумку Саакашвілі перетнув кордон пішки, без паспортного контролю, - повідомляє УНІАН.

Разом з нардепами та натовпом Саакашвілі силою прорвався крізь прикордонників. Сталася сутичка, внаслідок якої постраждали кілька силовиків. Згодом Саакашвілі виступив у Львові. Читайте також Порошенко: Саакашвілі за півтора місяці з часу позбавлення громадянства України не оскаржив це рішення у суді Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом прориву кордону Саакашвілі. Міхеїла Саакашвілі внесли до бази «Миротворець».

Генпрокурор Юрій Луценко пообіцяв притягти до відповідальності організаторів незаконного перетину кордону. А президент Петро Порошенко заявив, що Саакашвілі на кордоні вчинив злочин. У свою чергу Михеїл Саакашвілі заявив, що це «тільки початок боротьби».