У Луцьку правоохоронці здійснили обшуки офісу партії «Опозиційний блок», представники якої в Луцькому виборчкомі не підтримали ініціативу олігархічної групи «Континіум» відкликати неугодних їм депутатів Луцької міської ради.

Редакції Інформаційного агентства Волинські Новини повідомили, що обшуки відбулися 21 вересня за адресою Привокзальна, 2.

Як стало відомо редакції з надійних джерел, обшуки пов’язані з тим, що члени Луцької територіально-виборчої комісії від «Опозиційного блоку» не підтримали наміролігархічної групи «Континіуму» за гроші відкликати п’ятьох обранців громади.

Зауважимо, що раніше лояльні до «Континіуму» ЗМІ на Волині звинувачували «Опоблок» у затягуванні процесу щодо відкликання депутатів.

Насправді ж, члени ТВК пропонували єдиний можливий законний механізм перевірки правдивості підписів, провівши процедуру почеркознавчої експертизи, але голова комісії Будцев рішуче виступив проти цього.

Аби дізнатися на яких підставах правоохоронці вдалися до обшуків, редакція звернулася за коментарем у Національну поліцію у Волинській області. Деталі пообіцяли повідомити найближчим часом.