Колишній депутат епохи Януковича, Денис П'ятигорець, якого зараз позиціонують, як інтернет-блогера, привітав Володимира Пащенка зі створенням нового медійного ресурсу.

Про це стало відомо з допису самого Дениса Пятигорця у «Фейсбук».

«На Волині розпочав своє мовлення новий телеканал. Вітаю всіх, хто був причетний для його створення», - пише відомий екс-регіонал.

«Особливе вітання  Володимиру Пащенко - великому (або дорослому) мрійнику, який створив цей канал з нуля. З заповітної мрії і аж до реалізації», - зазначає автор допису.

«Успіху, колеги! Па-ра-па-пам-пам-пара-пам, Володя - маладєц. :)», - йдеться у дописі.

Прикметно, що Денис П'ятигорець покинув команду Януковича під час подій на Майдані напередодні розстрілів Небесної Сотні, а зараз представляє Фонд Степана Івахіва «Партіоти Волині», працюючи помічником нардепа в 21 виборчому окрузі з центром у місті Ковель.

Нагадаємо, нещодавно цей екс-регіонал та помічник нардепа Степана Івахіва, разом із Сергієм Мартиняком  увійшов до оновленої наглядової ради СНУ імені Лесі Українки що викликало шквал критики як у студентів та викладачів, так і у жителів області.

Довідково:«12 канал» - ребрендинг  непопулярного раніше каналу «Слово Волині», яке стало продовженням утворення групою компаній «Континіум» медіахолдингу напередодні виборів Луцького міського голови під керівництвом Володимира Пащенка та Юрія Ричука.

«12 канал» уже працює більше двох місяців, 4 серпня цього року вони уже грандіозно вітали свого натхненника, відомого тенісиста і успішного ресторатора Володимира Пащенка з днем народження (Відео з привітанням) , але лише у кінці вересня, заявили що відкрилися і розпочали мовлення.

Редакція інтернет-видання «Під прицілом» приєднується до усіх вітань, що лунають в адресу ресторатора і медійника Володимира Пащенка та бажає їм усіляких гараздів, відсутності перекосів, цікавих і неупереджених новин.