Ви забули про своїх людей на Донбасі, про яких ви колись говорили, що це наші діти та наш регіон. Натомість все, що ви робите – це піаритеся у Верховній Раді та ділитеся разом з Ахметовим і Фірташем.

Про це заявив народний депутат України від БПП Мустафа Найєм в ефірі програми "Zіткнення" звертаючись до Михайла Добкіна.

Народний депутат Мустафа Найєм звертаючись до присутнього у студії нардепа Михайла Добкіна зауважив, що Добкін зрадив своїх виборців.

«Що стосується виборців, я вам розкажу, що ви не робите, але це робимо ми, і робимо замість вас. Так от, закони, які ми прийняли – дітей на Донбасі ви забули, ви забули про людей на Донбасі, про яких ви колись говорили, що це наші діти та наш регіон. А зараз вони отримали пільги на освіту тут, згідно мого закону, а не згідно вашого закону. Саме ми зараз відновлюємо їхні виборчі права, а ви на цьому маніпулюєте. Та вони все одно отримають право голосу і голосуватимуть на всій території України», – запевнив Найєм звертаючись до Михайла Добкіна.

Зокрема, Мустафа Найєм вкотре наголосив, що Михайло Добкін забув про цих дітей та додав, що все, що робить Добкін – це «піариться» у Верховній Раді.

«Ви про них забули! Все, що ви робите – це піаритеся у Верховній Раді, ділитеся разом з Ахметовим і Димитром Фірташем. А ваш «Опозиційний блок» я надіюся, зникне на наступних виборах. Ось і вся ваша робота»,– заявив Найєм.

Нардеп також додав, що якщо Михайло Добкін зневажає цю Верховну Раду, то йому варто піти займатися «чистою політикою у своїх регіонах».