Сьогодні місцеві мешканці на проспекті Волі повідомляли про невідомого, який виніс 40 тисяч гривень із офісу одного з тамтешніх підприємств. За словами очевидців, молодий чоловік був одягнений у темний одяг і одразу ж зник з місця злочину.

Як вдалося з’ясувати редакції «Під прицілом» з власних джерел мова йде про пограбування приміщення місцевої приватної компанії на проспекті Волі 17, лучанином-рецедивістом Вадимом К, який проживав на проспекті Молоді і на даний час переховується від поліції. Згідно отриманої нами з різних джерел інформації у минулий четвер підозрюваний на вулиці Кравчука навпроти ТЦ «Слон» у магазині «Спрайт» незаконно заволодів новеньким смартфоном і чималою сумою готівки. Через кілька годин потому, вештаючись поблизу  «Північного ринку», помітив, як власник одного з припаркованих авто не зачинив його належним чином, проник туди і викрав більше 2000 злотих та кількасот гривень.

Цієї неділі у супермаркеті «Сільпо» , розміщеному у ТРЦ «Промінь» згаданий вищезгаданий лучанин скориставшись неуважністю касира поцупив із касового апарату більше 5000 гривень, що зафіксували камери відеоспостереження. Очевидно, що відсутність покарання породжує вседозволеність. На даний час поліція проводить активні дії у пошуках зловмисника