Представник президента в парламенті Ірина Луценко не шкодує про те, що під час сутичок в Раді 5 жовтня кричала депутату від БПП Олегу Недаві, щоб він «виніс козла», маючи на увазі нардепа від «Свободи» Юрія Левченка, який намагався не допустити узаконення шкідливих Україні Мінських угод.

Про це вона сказала в ефірі «5 каналу» в понеділок ввечері.

«Уявіть собі ситуацію: збурений зал, Левченко несамовитий у момент, який тримає свої руки на шиї майже в Геращенко. Вона одна – насідає на неї повністю. Соболєв вириває мікрофони, «Батьківщина» спонукає наших депутатів до бійки. Левченко насідає на Ірину Геращенко. Вона єдина, яка утримує, фактично, ситуацію під контролем, показуючи, що трибуна працює – парламентське місце, де проводиться засідання, працює. Вона готова працювати далі», – пригадала події Луценко.

«І ми розуміємо, що він (Юрій Левченко – ред.) в екстазі може дійти до рукоприкладства. Жодної хвилини не шкодую про вислів, жодної хвилини не шкодую, що я викрикнула «викиньте його звідти». (...) Він фактично визнав, що він готовий був до спалення, до агресивних дій, до знищення, фактично, парламентаризму в Україні. (...) Фактично, це був захист віце-спікера. Це був захист подруги, це був вислів емоційний. Жодним чином не шкодую і не збираюсь забирати слова назад», – додала вона.