Турецькі лікарі-онкологи консиліумно вирішили, що найкраще на сьогодні лікування маленької волинянки Настусі Абрамчук - це продовження курсу хіміотерапії, який дівчинка проходитиме в рідному Ковелі. 

Про це йдеться у повідомленні у спільноті «Настуся Абрамчук БИТВА ЗА ЖИТТЯ» у соціальній мережі Facebook.

Медикаменти замовлятимуть та закуповуватимуть за рецептами стамбульських лікарів за кордоном. Контроль хіміотерапії здійснюється постійно по скайпу та вайберу між лікарями України та Туреччини. 

«З радістю і полегшенням сповіщаємо, що в Настусі в рідному Ковелі з'явився ще один Ангел-Охоронець ! Це лікар Ковельськоі лікарні Мудрик Надія Ярославівна! Ця чудова жінка в хаті Абрамчуків щоденно- контролює стан дитини, аналізи, прийом препаратів та всі реакції дівчинки. Настя дуже полюбила пані Надію, адже лікарка відноситься до неі, як до власної дитини!! Пощастило, що про Настусю щоденно дбає і прекрасний професіонал-медик і добра людина...» - йдеться у повідомленні.


Дороговартісних препаратів на хіміотерапію, яка проводитиметься певними курсами, потрібно чимало, тому волонтери звертаються по фінансову допомогу.

Картка Приватбанку 4149 4996 4811 1977 (Абрамчук Сергій)