Лідер Радикальної партії Олег Ляшко продав свою квартиру за 15,9 мільйонів гривень.

Відповідні зміни у нардеп вніс у свою декларацію 9 жовтня, передає Українська правда.

В декларації зазначається, що кошти він отримав від продажу майна Олександру  Риженкову.

У квітні, червні та вересні цього року Ляшко декларував по 270 тисяч гривень надходжень від здачі в оренду майна тому ж таки Риженкову.

Наразі в його декларації зазначено, що він володіє трьома квартирами у Києві, житловим будинком у Козині Київської області, офісом у 182 кв.м.  у Києві, гаражем, паркувальним місцем та кількома земельними ділянками в Княжичах.

Водночас людина, у якої повністю співпадає ім'я, прізвище та по-батькові - Олександр Миколайович  Риженков був депутатом від Партії регіонів, який голосував за диктаторські закони. 

Також Риженкова вважають людиною одного з найбагатших бізнесменів країни - Віктора Нусенкіса. Вже, будучи співвласником концерну "Енерго", Нусенкіс придбав Донецький металургійний завод і ряд підприємств вугільної промисловості, заснувавши ЗАТ "Донецьксталь". Саме Нусенкіс, відомий як головний жертводавець Української православної церкви Московського патріархату, долучив Риженкова до православної тематики і "русского міра".

У свою чергу журналісти видання "Bihus info" зазначають, що особа за таким же ім’ям є батьком Юрія Риженкова, генерального директора ТОВ "Метінвест Холдинг". Це управляюча компанія групи "Метінвест", яка належить Рінату Ахметову та його бізнес-партнеру, народному депутату Вадиму Новинському.