Молодому лучанину Олексію Ольшевському, який впав з дерева та важко травмував хребет, збирають гроші на реабілітацію, кожен місяць якої вартуватиме 18-20 тис. грн.

23-річний Олексій отримав травму 28 вересня, коли поліз на дерево, аби струсити горіхи. Гілка обламалася і він упав прямісінько на спину. Внаслідок падіння хлопець важко травмував хребет – перелом, відмова руху лівої сторони тіла та параліч нижніх кінцівок.

Кошти на операцію Олексію рідні зібрали власними силами. Крім того, кожного дня необхідно до тисячі гривень на медикаменти.

Проте попереду юнака ще чекає курс відновлення у реабілітаційному комплексі «АГАПЕ» у селі Боратин, що триватиме до трьох місяців. Кожен місяць реабілітації коштуватиме 18-20 тисяч.

У родини та друзів уже не має змоги зібрати такі кошти. Тож вони звертаються до усіх небайдужих допомогти грошима на лікування, аби молодий хлопець зміг стати на ноги.

Кошти можна перерахувати за такими реквізитами: ПриватБанк 5168742707795583 Харченко Світлана Ярославівна (мама Олексія).