Майже на сто учнів збільшилась кількість ліцеїстів у  Луцькому правознавчому ліцеї з посиленою фізичною підготовкою. Урочиста посвята та складання присяги відбулися традиційно у напередодні Дня захисника України.

Дійство пройшло на Меморіалі Вічної Слави у Луцьку 13 жовтня, пишуть Волинські Новини.

Один із новачків - лучанин Андрій розповів, чому вирішив вибрати саме таку професію.



«Я планую буту правоохоронцем, вважаю, що люди цього фаху повинні бути чесними, не брати хабарів, бути відповідальними, готовим ризикувати своїм життям заради інших, служити народу України. І на все це я готовий», - запевняє юнак.

Урочистості розпочали з Гімну України та хвилини мовчання, а далі до пам’ятних знаків поклали квіти, аби віддати шану тим, хто віддав свої життя за Батьківщину.

Привітати новобранців з таким важливим кроком у їхньому житті прийшов виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт.



«У переддень наших великих українських патріотичних свят - Дня захисника України, Дня українського козацтва, 75 річниці з дня утворення УПА, у переддень свята Покрови - вітаю Вас із посвятою. Ви зробили важливий та відповідальний крок у своєму житті, ви прийняли вибір, який змінює вас. Це складний шлях, але почесний та відповідальний. Кожен із вас ставить перед собою мету, і я бажаю її досягнути та реалізувати себе як особистість, як українець», - звернувся до ліцеїстів Григорій Пустовіт.

Як розповів директор закладу «Луцький НВК-ЗОШ І-ІІІ ступенів – правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою» Анатолій Дудич, новобранців цього року - 90 осіб.

 Учні, які склали присягу минулого року з посмішкою згадують приємні моменти  

 Батькі, рідні та близькі прийшли підтримати ліцеїстів у такі важливі хвилини 

 Радості немає меж