Журналістку обласної газети «Сумщина» Інну Панченко побили вчора у Бурині після агітаційного концерту подружжя Білоножків на підтримку кандидата на посаду голови ОТГ Віктора Ладухи. 

Про це повідомив головний редактор газети Сергій Моша: «Охоронці кандидата на голову ОТГ Віктора Ладухи та особисто міський голова Конотопа побили журналіста газети “Сумщина” мою помічницю Інну Панченко», – повідомляє “XPress“.

Мера Конотопа розлютило запитання журналістки, коли він віддасть в АТО меценатську автівку, на якій збив людину.

Згодом подробиці того, що сталося розповіла на відео і сама постраждала.  За її словами, після «незручного» запитання Артем Семеніхін вибив з рук журналістки мобільний телефон і почав топтати його ногами, а жінці наніс кілька ударів кулаком  в груди.

До розправи підключився й депутат обласної ради (фракція ВО «Свободи») Микола Биркун, який «відфутболив» телефон подалі, не даючи журналістці спасти хоча б сім-карту.

Остовпілим від побаченого людям пояснили, що журналістка, нібито, приставила ножа до горла мера Конотопа,  і він вимушений був захищатися. За усім цим спостерігали, але не втручалися, поліцейські, які мали забезпечити громадський порядок.